Ons huis

In het huis is plaats voor negen personen en zijn alle faciliteiten aanwezig om zelf te kunnen koken en wassen. Daarnaast is er voor ieder wat wils om zich te vermaken, in het zwembad, voor de televisie, met een boek of een bordspel.

Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met open keuken. De woonkamer heeft een zithoek met tv en daarnaast een grote boekenkast met leesboeken, strips, informatieboeken over de regio en diverse bordspellen. In de open keuken is een eettafel, een ruim aanrecht, een vaatwasser, oven, waterkoker en koffiezetapparaat. Ook servies en bestek zijn ruim voldoende aanwezig. Verder  zijn er beneden nog twee slaapkamers (een eenpersoonskamer en een tweepersoonskamer), een badkamer en een apart toilet. De badkamer heeft een douche, een wastafel en hier staat ook de wasmachine.

Op de bovenverdieping van het huis bevinden zich nog drie tweepersoons slaapkamers ( twee kamers met dubbel bed en een kamer met twee enkele bedden) en een badkamer. In de badkamer is een douche, ligbad, dubbele wastafel en een toilet.

Buiten vind je een ruim terras met tafel en acht stoelen en drie ligbedden. Het terras is grotendeels overdekt en is bereikbaar via een deur vanuit de woonkamer. Het terras heeft uitzicht op het zwembad dat iets lager ligt en bereikbaar is via een trap.
Ons huis ligt, geheel vrijstaand, aan de rand van het dorp, met uitzicht op de landerijen. Het perceel is omheind, via een houten toegangshek kom je op de oprit met carport waar ruimte is voor twee auto’s.